У Коломийському політехнічному коледжі Університету тривають роботи зі встановлення нової опалювальної системи

За матеріалами сайту «Дзеркало Медіа»
котельня

Під час одного з візитів до Коломийського політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики Андрій Іванчук дізнався про проблему із застарілим опалювальним обладнанням в коледжі. І пообіцяв допомогти.

Сьогодні, за словами директора коледжу Андрія Ляшеника, у навчальному закладі відбувається капітальний ремонт системи опалення. Спочатку було виконано проект капітального ремонту котельні, відповідно до якого замінено старий паровий котел на два нові сучасні котли на деревному паливі. До слова, це найякісніші котли українського виробництва фірми Kriger – житомирського підприємства, що виробляє якісні котли з французької сталі.

Зараз капітальний ремонт котельні на завершальній стадії. Котли встановлені, завершується монтаж обладнання. Наступним кроком є здійснення ремонту теплотраси від котельні до корпусів. Останнім буде ремонт системи опалення всередині будівлі.

Проект виконує проектна група з Національного університету «Львівська політехніка».

В коледжі також планують встановити і газовий котел, таким чином, використовуючи його і котли на деревному та інших видах палива, будуть економити. Також це дасть змогу покращити побутові умови у навчальному закладі.
 

Докладніше: Сайт «Дзеркало Медіа»

капітальний ремонт системи опалення капітальний ремонт системи опалення капітальний ремонт системи опалення