У Коломийський політехнічний коледж Львівської політехніки завітала німецька делегація

Коломийський політехнічний коледж Львівської політехніки
на зустрічі

28 січня до Коломийського політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» прибула німецька делегація. Представники німецької фірми FAV Service gGmbH (директор Хайко Шюлер, Аніка Штаде, Ізабель Грауль) та Німецько-українського освітнього центру Львівської політехніки (директор Денис Невінський) розмовляли з викладачами та студентами коледжу.

Німецькі партнери підтвердили, що готові навчати студентів коледжу німецької мови й надалі забезпечити їх стипендією під час навчання у Німеччині – 955 євро на місяць. Водночас FAV Service gGmbH надаватиме студентам всіляку підтримку, зокрема з пошуком житла, оформленням усіх необхідних документів та іншим. Це дасть молоді змогу здобути європейську освіту з отриманням відповідного диплома.

Вже другий рік поспіль коледж співпрацює з німецькими партнерами. За цей час у ньому вивчають німецьку мову 75 студентів, дехто цьогоріч планує навчання у Німеччині.

У Коломийський політехнічний коледж завітала німецька делегація У Коломийський політехнічний коледж завітала німецька делегація У Коломийський політехнічний коледж завітала німецька делегація У Коломийський політехнічний коледж завітала німецька делегація У Коломийський політехнічний коледж завітала німецька делегація