У Коледжі транспортної інфраструктури Університету провели тематичне свято «День числа Пі»

Фаховий коледж транспортної інфраструктури Львівської політехніки
Фото із заходу

Чотирнадцятого березня світова математична спільнота відзначає День числа Пі, яке позначають у форматі 3,14. Нинішнього року Львівський фаховий коледж транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» вперше приєднався до цього свята – у формі брейн-рингу.

Викладачка математики Ольга Сеник разом зі студентами груп 2Т-85, 1Р-104 і 1Т-88 провели тематичне свято «День числа Пі». Тут студенти дізнались про історію цього числа та його роль у розвитку науки і техніки. Також відбувся математичний брейн-ринг між командами «Піфагор» та «Число Пі», який включав конкурси «Тема», «Підказка», «Хто більше», «Знайди помилку» і «Задачі-жарти».

Конкурс проходив досить напружено, але доброзичливо, час від часу перериваючись веселим сміхом та аплодисментами. Загалом студенти продемонстрували добру ерудицію та, зокрема, знання математики.

За сумою набраних балів журі, очолюване заступницею директора коледжу з виховної роботи Оксаною Вовк, визнало переможцем команду «Число Пі». Учасники команд отримали грамоти.

Фоторепортаж зі свята – на сайті Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури.