У Технічному та Технологічному коледжах Університету відбулися засідання методоб’єднань викладачів Львівщини

Технічний коледж Львівської політехніки
на засіданні методоб’єднань

11 жовтня 2017 року в актовій залі Технічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів іноземних мов у форматі міжвузівської науково-практичної конференції на тему «Інноваційна культура викладача». У заході взяли участь 28 викладачів з 21 вищого навчального закладу І–ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Конференцію відкрив заступник директора Технічного коледжу Львівської політехніки з навчальної роботи В.Т. Лозинський. Зі вступним словом до колег звернулася голова методичного об’єднання О.А. Халавка. Доповідачами були, зокрема, представники Технічного та Технологічного коледжів Національного університету «Львівська політехніка».

Учасники конференції обговорювали засоби впливу на якість сучасної освіти, переймали досвід застосування кейс-методу та інноваційної освітньої технології «Веб-квест» на заняттях англійської мови, обмінювалися ідеями використання відео матеріалів і навчальної гри. Спеціальний гість конференції – волонтер Корпусу Миру в Україні, який працює у Стрийському коледжі Львівського національного аграрного університету, презентував своє бачення нової української школи.

Досліджений і підібраний матеріал дає змогу викладачам переосмислити основні принципи побудови освітньо-виховного процесу і генерувати нові ідеї, а також обмінятися досвідом у впровадженні нових форм та методів, змін, удосконалення й поліпшення наявних технологій навчання, що призводить до зацікавлення студентів і спонукає їх вивчати англійську мову.

Адміністрація коледжу висловлює подяку викладачам англійської мови за організацію та проведення міжвузівської науково-практичної конференції, а також усім активним учасникам цього заходу.
 

11 жовтня 2017 року в Технологічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Учасники методичного об’єднання поділились педагогічним досвідом та обговорили такі питання:

  • план роботи обласного методоб’єднання на 2017/2018 н.р.;
  • впровадження інноваційних форм навчання з економічних дисциплін;
  • про перспективи та виклики у роботі коледжів і технікумів відповідно до прийнятого Закону України «Про освіту», особливості проходження курсів підвищення кваліфікації та атестації у 2017/2018 н.р. і важливість підтримання петиції Верховній Раді України щодо бюджетного фінансування ВНЗ І–ІІ р.а.
на засіданні методоб’єднань на засіданні методоб’єднань