У Хмельницькому політехнічному коледжі Університету відбувся черговий велелюдний День відкритих дверей

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
День відкритих дверей

Третій у навчальному році День відкритих дверей, що відбувся 14 квітня у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка», знову був велелюдним. Вдалі кроки керівництва у стратегічному розвитку та модернізації навчального закладу, активна співпраця з провідними українськими роботодавцями, міжнародна сертифікація освітніх програм, можливість стажування у Німеччині, програма підтримки молодих винахідників Tech StartUp School, значні досягнення студентів на різноманітних наукових заходах, освітніх конкурсах та олімпіадах, спортивних змаганнях, потужна профорієнтаційна робота з виїздом у найвіддаленіші райони області, інформаційно-рекламна діяльність в Інтернеті – це ті аспекти, що підтримують інтерес абітурієнтів до навчального закладу.

Перші консультації гостям надавали співробітники відділу профорієнтації та активісти студпрофкому, які зустрічали майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків біля входу, пропонували рекламно-інформаційні буклети і проводили анкетування. Тут же, у просторому холі навчального закладу, кожне відділення презентувало свої освітні можливості.

Батьків більше цікавили практичні поради щодо вступу, передусім – на бюджетну форму навчання, проживання в гуртожитку, перспективи працевлаштування та продовження освіти після закінчення коледжу, можливість покращити свої знання (і як результат – підвищити свої шанси на вступ) на підготовчих курсах тощо. Всі ці питання були висвітлені у виступах директора коледжу Вадима Овчарука та відповідального секретаря приймальної комісії Дмитра Пижова.

Заключною частиною Дня відкритих дверей стало спілкування зі співробітниками навчального закладу під час екскурсії обома корпусами коледжу, відвідання аудиторій, лабораторій, майстерень, їдальні, спортивного і тренажерного залів, медпункту, бібліотеки, музею.

День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей