У Хмельницькому політехнічному коледжі Університету провели традиційний Благодійний ярмарок

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
благодійний ярмарок

Традиційно у жовтні студенти і викладачі Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» проводять щорічні благодійні ярмарки, зібрані кошти від яких використовують для закупівлі гостинців діткам із підшефних сиротинців та вихованців Хмельницького обласного відділення благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД».

До дійства долучаються всі хмельницькі політехніки: хтось як кулінар-кондитер і торгівець, хтось у ролі шоумена, а всі інші із величезним задоволенням розкуповують пропоновані смаколики. Кожне відділення готує не тільки кулінарні цікавинки, які хочеться скуштувати, а й гумористичну презентацію.

Цогоріч за першість змагалися команди «Львівські витребеньки» (економісти, менеджери та філія Львівської політехніки), «Приймальне відділення» (комп’ютерники), «Автомобілісти», «Рок» (програмісти) та «Українська кухня» (механіки). Всі вони доклали значних зусиль, щоб побільше продати своїх виробів і зібрати коштів, які підуть не їм, а підшефним діткам.

А переможцем Благодійного ярмарку – 2018 стало відділення комп’ютерної інженерії та їхній неповторний завідувач Антон Францович Сівко у ролі лікаря-універсала. Основна мета заходу досягнута – навчитись весело, легко та цікаво творити добрі справи.