У Хмельницькому політехнічному коледжі відбувся День відкритих дверей онлайн

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

24 квітня на фейсбук-сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» відбулась пряма трансляція Дня відкритих дверей.

Із вступним словом до інтернет-аудиторії звернувся директор навчального закладу, доктор економічних наук Вадим Овчарук. Він розповів про основні конкурентні переваги коледжу та запросив вступати на навчання, обравши одну із семи затребуваних сьогодні спеціальностей.

Детальніше на особливостях вступної кампанії, умовах навчання і проживання у гуртожитку зупинився заступник голови приймальної комісії Дмитро Пижов.

Цікавою і корисною для потенційних абітурієнтів стала відеоекскурсія навчальним закладом. Під час її трансляції у коментарях користувачі мали можливість поставити будь-які запитання й отримати на них вичерпні відповіді. Пряму трансляцію заходу забезпечував відповідальний секретар приймальної комісії Євген Кондратюк.

Значною перевагою профорієнтаційної роботи в режимі онлайн є велика кількість відвідувачів заходу з різних куточків області та країни. Всього під час прямої трансляції було 373 підключення. За два дні запис заходу переглянули більше 1,9 тисячі користувачів. До нових зустрічей, шановні абітурієнти!

Відеозапис події