У Хмельницькому політехнічному коледжі Львівської політехніки відбувся День відкритих дверей

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
День відкритих дверей

19 лютого велика актова зала Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки була вщерть заповнена гостями коледжу, що прийшли на День відкритих дверей. Передусім їх цікавили питання вступу, навчання, зокрема й за державні кошти, можливості всебічного розвитку, проживання у гуртожитку, здобуття додаткових професій водія та програміста, особливості подальшого навчання за скороченою програмою у Національному університеті «Львівська політехніка». Всі ці та багато інших аспектів висвітлив у своїй промові директор коледжу Вадим Володимирович Овчарук .

Після офіційної частини всі присутні, розділившись на декілька окремих груп, пройшли унікальним приміщенням освітнього закладу, що було побудоване саме під потреби навчання технічним спеціальностям. Тут достатньо спеціалізованих майстерень та лабораторій, верстатів та обладнання, комп’ютерних класів і телестудій. Враховані і культурно-просвітницькі та санітарно-побутові потреби студентів – велика комп’ютеризована бібліотека, музей, кімната народознавства, просторий спортивний та тренажерний зали, медичний, стоматологічний кабінет, їдальня з демократичними цінами та декілька буфетів – все для зручності наших студентів.

У холі коледжу під час Дня відкритих дверей були наочно продемонстровані результати педагогічної майстерності колективу та вміння студентів-старшокурсників розробити й виготовити різноманітні механічні та електронні моделі, пристрої та робототехніку, а також провести економічні розрахунки. Вироби вразили своєю простотою і потрібністю.

Майбутніх абітурієнтів у цей день чекав ще один сюрприз. Вперше була проведена економічна вікторина, головним призом якої став сертифікат, що дає право безкоштовного навчання на підготовчих курсах з математики та української мови. Переможцем став учень ліцею № 17 м. Хмельницького Владислав Бзот.

В День відкритих дверей поріг коледжу вперше переступило чимало юних технарів та економістів – тих, хто з дитинства щось майструє, створює, модернізує, тих, хто любить рахувати, прогнозувати, поважає точні науки і не мислить себе без ІТ-технологій. Вони прийшли за правильною адресою. Саме тут їхні знання знайдуть розвиток, саме тут вони стануть справжніми фахівцями.

Бажаємо всім успішної вступної кампанії!