У Хмельницькому політехнічному і Технологічному коледжах Університету відбулися Дні відкритих дверей

Хмельницький політехнічний коледж, Технологічний фаховий коледж
День відкритих дверей у Хмельницькому політехнічному коледжі

5 червня у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Львівської політехніки відбувся традиційний День відкритих дверей. Гостей знову радо зустрічали у стінах навчального закладу, хоч, звісно, обов’язковими були температурний скринінг, дотримання маскового режиму, використання антисептиків, відмова від загальних велелюдних зборів.

Поверненню до традиційного формату сприяло покращення епідеміологічної ситуації та численні звернення майбутніх абітурієнтів, більшість з яких вже вирішили вступати на навчання до ХПК, але ще мають сумніви щодо вибору спеціальності. Для відвідувачів було надзвичайно важливо на власні очі побачити специфіку навчання на кожному з 6 відділень, ознайомитись із матеріально-технічною базою, особисто поспілкуватись із викладачами й студентами, відчути атмосферу культурного та спортивного життя коледжу.

Політехніки доклали значних зусиль для того, щоб кожен відвідувач зміг отримали відповіді на всі запитання, переконатися у потужності матеріально-технічного забезпечення навчального процесу та професійності педагогічного колективу.

Питання вступу, роботи підготовчих курсів, навчання, зокрема й за державні кошти, можливості проходження стажування на європейських підприємствах, проживання в гуртожитку, здобуття додаткових професій та навичок, подальше навчання за скороченою програмою у Національному університеті «Львівська політехніка» й інше озвучили у доповідях керівники коледжу та приймальної комісії.

У своїй промові директор коледжу, доктор економічних наук Вадим Овчарук зазначив, що Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки є багаторічним визнаним лідером освітянської галузі, проте не зупиняється на досягнутому. Традиційно, з року в рік, політехніки отримують високу оцінку своєї роботи у вигляді відзнак навчального закладу в різноманітних рейтингах, перемог вихованців на міжнародних та всеукраїнських змаганнях, затребуваності випускників коледжу на ринку праці. Тож вибір навчального закладу – це найкращий шлях для здобуття цікавої та високооплачуваної спеціальності.

Докладніше – на сайті Хмельницького політехнічного фахового коледжу.

Фотогалерея

Відеорепортаж

5 червня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбувся День відкритих дверей.

Майбутніх абітурієнтів та їх батьків запросили до актової зали коледжу. До присутніх звернувся заступник директора з навчальної роботи Мар’ян Підвальний, який ознайомив присутніх із переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка студентів у коледжі, з умовами вступу у 2021 році й дав відповіді на запитання присутніх.

Тарас Мандзевич розповів про підготовчі курси, які діють в коледжі.

Колекцію одягу «Осінні акорди» представили студенти відділення мистецтв.

Далі присутні мали можливість більш детально ознайомитися з матеріально-технічною базою кожного відділення й отримати інформацію щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахових молодших бакалаврів.

Докладніше – на сайті Технологічного фахового коледжу.

Фотогалерея