У Хмельницькому політехнічному коледжі відбулася нарада голів методичних об’єднань викладачів

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
нарада голів методоб’єднань

1 лютого 2018 року у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася нарада голів кам’янець-подільських та хмельницьких методичних об’єднань викладачів загальноосвітніх дисциплін вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації, а також методистів базових навчальних закладів.

Нарада була присвячена підготовці до проведення регіональних та обласних олімпіад з української мови, історії України, математики, фізики, англійської та німецької мови, інформатики. Було розглянуто «Положення про проведення олімпіад із загальноосвітніх дисциплін», до якого внесено часткові зміни та доповнення. Обговорено питання щодо складу оргкомітету, журі та апеляційної комісії кожного етапу олімпіад.

Велику увагу приділено підготовці завдань, їхньому змісту та рівню складності. Та найголовніше, на чому зроблено акцент, – це необхідність вжити усіх заходів для того, щоб олімпіади були проведені на високому організаційному рівні, а результати визначені чесно, об’єктивно і прозоро.