У Хмельницькому політехнічному коледжі відбулася щорічна благодійна акція «З добром у серці, вірою у диво»

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Фото з благодійної акції «З добром у серці, вірою у диво»

«З добром у серці, вірою у диво» – з цією світлою думкою люди всього світу зустрічають різдвяно-новорічні свята. Саме під такою назвою у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» напередодні Дня Святого Миколая відбулася щорічна благодійна акція.

Цьогоріч, незважаючи на пандемію, благодійне дійство було не менш масштабним і веселим. На звернення студентського профкому допомогти дітям, які потребують уваги, відгукнулось студентство, батьки, трудовий колектив закладу. Хтось приносив дитячі речі та іграшки, хтось купував книжки та смаколики, а хтось допоміг коштами на придбання вкрай необхідних для малечі речей. Долучився до акції і профком співробітників коледжу. Байдужих до благодійної акції не було. Хмельницькі політехніки – це велика, дружня родина, у якій панує чуйність, милосердя і доброта.

Благодійне дійство «З добром у серці, вірою у диво» відбувалось упродовж трьох днів. У перший день, 16 грудня, політехніки відвідали своїх давніх друзів із Вовковинецької гімназії-інтернату.

Наступного дня до навчального закладу завітали волонтери з організації Хмельницького обласного відділення «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІД». Плідна співпраця коледжу з цією організацією триває багато років. Зацікавила благодійна акція журналістів телеканалу UA:Поділля.

18 грудня політехніки привітали з прийдешніми святами 15 статусних дітей коледжу, на навчання і виховання яких тут звертають особливу увагу. Їм подарували смачні гостинці та брендові термокружки з логотипом Хмельницького політехнічного коледжу.

Педагогічний колектив навчального закладу переконаний, що виховання у студентів почуття добра й милосердя робить їх чутливими до слова батьків, викладачів, товаришів. Доброта робить людину вихованою!

Фото з благодійної акції «З добром у серці, вірою у диво» Фото з благодійної акції «З добром у серці, вірою у диво» Фото з благодійної акції «З добром у серці, вірою у диво» Фото з благодійної акції «З добром у серці, вірою у диво» Фото з благодійної акції «З добром у серці, вірою у диво» Фото з благодійної акції «З добром у серці, вірою у диво»