У гуртожитку № 10 Львівської політехніки почали замінювати вікна, у гуртожитку № 4 замінюватимуть у вівторок

Центр комунікацій Львівської політехніки
У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна

Сьогодні, 13 жовтня, в гуртожитку № 10 Львівської політехніки почали замінювати вікна, підвіконня та відливи замість вибитих унаслідок ракетного удару. Завтра, 14 жовтня, ще довозитимуть вікна.

У вівторок, 17 жовтня, розпочнуть встановлювати вікна в гуртожитку № 4.

Університет власними коштами закупить 378 дверей, щоб замінити ті, які понищило від ударної хвилі. Крім того, відремонтує стіни в цих гуртожитках.

У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна У гуртожитку № 10 почали замінювати вікна