У Фундації Leopolis for Future триває приймання студентських заявок для практики на підприємствах Польщі

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Банер Leopolis for Future

У Фундації Leopolis for Future триває прийом студентських заявок для практики на підприємствах та громадських організаціях республіки Польща. Фундація є унікальним проєктом, що дає змогу студентам львівських університетів отримати міжнародний професійний досвід, пройшовши стажування у найкращих польських компаніях. Варто звернути увагу, що у 2022 році заявки приймають від студентів усіх українських закладів вищої освіти, а також від всіх українських студентів, що перебувають у Польщі.

Для цього потрібно на сайті програми обрати компанію для стажування й заповнити коротку анкету, прикріпивши CV та мотиваційний лист.

Початок стажування – 1 липня. Приймаюча сторона відшкодовує витрати на переїзд, проживання, а також кишенькові витрати (не менше мінімальної заробітної плати в країні).

Відповідно до умов проєкту студенти II та III курсів (бакалаври), студенти І курсу (магістри) та аспіранти Національного університету «Львівська політехніка» мають можливість пройти стажування на польських фірмах та установах впродовж одного-двох місяців 2022 року. Кандидати повинні володіти англійською або польською мовою.

Термін подання документів – до 15 квітня 2022 року, 15:00. До цього часу потрібно надіслати документи англійською мовою до Центру міжнародної освіти Львівської політехніки Олександрі Степанюк (oleksandra.v.stepaniuk@lpnu.ua), тел. 258-24-21.

Необхідні документи

  • CV та мотиваційний лист, що містить інформацію, яке саме стажування зі списку доступних стажувань цікавить претендента.
  • Інформаційне положення GDPR та згода на обробку персональних даних.

Список доступних стажувань та інші умови – на сайті програми Leopolis for Future.