В День Логістики у рамках проекту Erasmus+ Logistics and Supply Chain Management відбувся 1st Logistics Hackathon

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

В День Логістики у рамках проекту Erasmus+ Jean Monnet Module «Логістика та управління ланцюгами поставок: поширення європейського досвіду» відбувся 1st Logistics Hackathon.

Основною метою І Логістичного хакатону було відшукання унікальних рішень однієї з найгостріших на сьогодні логістичних проблем галузі – збитковості пасажирських залізничних перевезень в Україні. Таке завдання студенти отримали від Генерального партнера заходу АТ «Укрзалізниця».

Над розв’язанням проблеми і пошуком можливостей зростання доходів від приміських пасажирських перевезень працювали студенти різних спеціальностей та інститутів Політехніки. Понад 270 учасників з 58 команд разом з менторами 1st Logistics Hakhathon згенерували 420 ідей та обрали з них 58 найцікавіших.

У фіналі Хакатону зустрілися 4 команди студентів із 4 інститутів Національного університету «Львівська політехніка» (ІНЕМ, ІБІС, ІППО, ІТРЕ), які запрезентували свої ідеї жюрі та всім присутнім.

Щиро вітаємо студентів команди «Північний експрес» (Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки) – Олександра Яцишина, Павла Макогона, Андрія Пригоду, які стали переможцями за результатами оцінок професійного жюрі.

Учасники отримали цінну практику розв’язання актуальних логістичних питань, дослідили європейський досвід, а найкращі рішення, створені під час Хакатону, мають високі шанси на втілення. Всі учасники попрактикували навички нетворкінгу, командної роботи, надихнулися ідеями одне одного, вдало й креативно представили рішення.

Організатори 1st Logistics Hackathon щиро дякують усім партнерам, учасникам, гостям за активну участь у святкуванні Дня Логістики (European Supply Day)!

Особлива подяка – заступнику голови Львівської обласної ради Юрію Холоду, який під час свого виступу наголосив на важливості й необхідності швидкого розвитку транспортно-логістичної системи як одного з ключових чинників інтеграції економіки України у європейський простір, окреслив перспективи розвитку логістичної галузі Львівщини та наголосив на важливості співпраці бізнесу, влади й освіти/науки і пріоритизації креативного, інновативного мислення. Докладніше про виступ Юрія Ігоровича – на сторінці Львівської обласної ради.

Також висловлюємо особливу подяку представникам Генерального партнера:

  • Михайлу Івановичу – заступнику начальника технічної служби;
  • Віталію Олексійовичу – начальнику відділу договорів і логістики;
  • Лесі Зіновіївні – провідному інженеру вагонної служби;
  • Зіновію Миколайовичу – начальнику відокремленої (вантажної) дистанції комерційної служби і маркетингу.

Організатори 1st Logistics Hackathon – викладачі кафедри маркетингу і логістики Євген Крикавський, Наталія Гайванович, Наталія Чорнописька, Софія Леонова, Олена Похильченко, Оксана Довгунь – бажають студентам цікавих заходів та проривних ідей у проєктах, успіхів у професійному майбутньому!

Докладніше про захід – на сторінці Logistics and Supply Chain Management у соцмережі Фейсбук.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу