У боях під Бахмутом загинув випускник Львівської політехніки Назар Королишин

Наталія Бельзецька, Центр комунікацій Львівської політехніки
Назар Королишин

25-річний військовослужбовець навчався в Інституті механічної інженерії та транспорту, на кафедрі автомобільного транспорту. До того він закінчив Львівський автомобільно-дорожній коледж. На рідній кафедрі про Назара згадують як про дуже добру, товариську людину, сумлінного й дисциплінованого студента. Наголошують, що про його героїзм і неймовірну жертву кожен із нас має завжди пам’ятати.

Доцент кафедри автомобільного транспорту та керівник бакалаврської роботи Назара Олег Сороківський розповідає, що його студент був відповідальний, старанний, добре знаходив спільну мову з одногрупниками й був готовий усім допомогти. Олег Ігорович наголошує, що подвиг молодого і відважного воїна всі ми маємо пам’ятати, а світлий образ Назара назавжди залишиться у пам’яті викладачів та одногрупників.

«Назар вступив до Національного університету «Львівська політехніка» після закінчення Автомобільно-дорожнього коледжу й мав глибокі знання з гуманітарних і профільних дисциплін. Під час навчання старанно відвідував заняття, виконував практичні та лабораторні завдання, виявляв активність. У разі потреби допомагав колегам зі студентської групи. До Назара завжди можна було звернутися з проханням чи попросити поради. Він був дисциплінованим і сумлінним студентом, скромним, життєрадісним, мав авторитет серед товаришів у групі, а ще особливо цікавився автомобільною технікою. У червні 2021 року Назар успішно захистив бакалаврську кваліфікаційну роботу й закінчив університет.

Колектив кафедри сумує з приводу загибелі нашого випускника й висловлює щирі співчуття його рідним та близьким. Назар загинув як Герой, і він назавжди залишиться в нашій пам’яті. А всі ми не маємо права забути, яку високу ціну щоденно платять українські воїни за нашу свободу і незалежність», – зазначив Олег Сороківський.

Назарій Королишин загинув у важкому бою під Бахмутом, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок. Схиляємо голови перед подвигом нашого випускника.

Вічна пам’ять і слава молодому Героєві!

Назар Королишин Назар Королишин