Цифрові технології в точному землеробстві: профорієнтаційні зустрічі викладачів Інституту геодезії з учнями шкіл та коледжів

Кафедра фотограмметрії та геоінформатики Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Упродовж двох тижнів травня з метою популяризації нової освітньої програми «Цифрові технології в точному землеробстві» викладачі кафедри фотограмметрії та геоінформатики Інституту геодезії Львівської політехніки відвідували з профорієнтаційними зустрічами школи та коледжі Тернопільської і Львівської областей. Відвідали Борщівський агротехнічний коледж, Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого, Вище професійне училище № 71 м. Кам’янка-Бузька, школи у Борщеві, Лисівцях, Запитові, Дідилові, Великосілках, Камянці-Бузькій, Жовтанцях.

Учні навчальних закладів ознайомилися з умовами вступу до Львівської політехніки та особливостями підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Геодезія та землеустрій», «Науки про Землю» і «Цифрові технології в точному землеробстві».

Старшокласники та студенти коледжів обговорили важливість підготовки фахівців з геодезії для відбудови України, можливостей навчання за програмами подвійних дипломів, працевлаштування випускників Інституту, дізналися про можливості застосування ІТ в агровиробництві.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу