Цьогорічними магістрами Львівської політехніки стали студенти-іноземці з чотирьох континентів

Ігор Галущак, прес-служба Львівської політехніки
Магістри

Напередодні Нового року в Актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» урочисто віншували званнями магістрів 27 студентів-іноземців. Вони представляли чотири континенти нашої планети, зокрема такі країни як Ангола, В’єтнам, Еквадор, Конго, Марокко, Молдова та інші.

А надали можливість новоспеченим магістрам отримати якісну вищу освіту навчально-наукові інститути Університету: архітектури, будівництва та інженерії довкілля, геодезії, гуманітарних та соціальних наук, енергетики та систем керування, економіки та менеджменту, комп’ютерних технологій, автоматики та метрології, телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки, хімії та хімічних технологій. Це промовисте свідчення популярності в світі більшості спеціалізацій, які нині пропонує Львівська політехніка.

Як наголосив проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Університету професор Олег Матвійків, це стало можливим завдяки постійному розвитку в навчальному закладі такої важливої складової міжнародної співпраці та інтернаціоналізації як навчання іноземних студентів і аспірантів. Нині у Львівській політехніці навчаються понад 300 іноземних громадян на контрактній основі та за міжнародними угодами.

Магістри Магістри Магістри