Центр порятунку української культурної спадщини та НТБ Університету оголосили благодійний марафон «Принеси з собою книгу!»

Центр порятунку української культурної спадщини
Заставка заходу

Центр порятунку української культурної спадщини у партнерстві з Науково-технічною бібліотекою Національного університету «Львівська політехніка» оголошують благодійний марафон «Принеси з собою книгу!». Організатори хочуть зібрати україномовні книги для бібліотек деокупованих територій, адже ворог їх цілеспрямовано знищував і продовжує знищувати.

Як організації (видавництва, магазини, бібліотеки), так і приватні особи можуть долучитися до важливої справи забезпечення українським словом наших співгромадян.

Якщо ви маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними, або маєте можливість придбати нову книгу, журнал, довідник – приносьте їх у Науково-технічну бібліотеку Львівської політехніки! У холі першого поверху облаштовано куточок, де можна залишити книги. Також попередньо (якщо треба) можна узгодити це за телефоном +380676182520 (Вайбер, Телеграм, Ватсап).

Якщо у вас багато книг – ми можемо допомогти з їх транспортуванням!

Акція діятиме до 14 лютого 2024 року – Міжнародного дня дарування книг. Саме тоді всі зібрані книги будуть відправлені зі Львова у запорізький хаб.

Докладніше – на сторінці Центр порятунку української культурної спадщини у соцмережі Фейсбук.