Центр польсько-української співпраці запрошує студентів та аспірантів до участі у програмі Leopolis for Future

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Заставка конкурсу

Центр польсько-української співпраці, координуючи дії з Центром міжнародної освіти Львівської політехніки, запрошує студентів та аспірантів до участі у програмі практики і стажування Leopolis for Future.

Відповідно до умов проекту студенти II та III курсів (бакалаври), студенти І курсу (магістри) та аспіранти Національного університету «Львівська політехніка» мають можливість пройти стажування у польських фірмах та установах впродовж одного-двох місяців у липні-серпні 2021 року. Кандидати повинні володіти англійською або польською мовою.

Для участі у конкурсі претендентам необхідно до 15 квітня 2021 року (включно) надіслати до Центру міжнародної освіти Львівської політехніки (nataliia.m.rozhankivska@lpnu.ua) потрібні документи англійською мовою.

За додатковими запитаннями звертатися до керівника Центру польсько-української співпраці Львівської політехніки Наталії Рожанківської.

У п’ятницю, 9 квітня 2021 року, на платформі Zoom відбудеться консультація для усіх охочих взяти участь у програмі. Початок о 15:00.

Докладніше – на сторінці Центру міжнародної освіти у соцмережі Фейсбук.