Центр міжнародної освіти запрошує політехніків долучитися до спортивного проєкту ATHENATHON

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Фрагмент афіші проєкту

Шановні студенти, викладачі та працівники!

Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» запрошує долучитися до проєкту ATHENATHON, який стартував 9 травня та триватиме до 9 червня 2023 року.

ATHENATHON – щорічний спортивний захід, присвячений Дню Європи. Метою події є «чисті прогулянки»: біг, ходьба, плавання, їзда на велосипеді тощо, під час яких учасники збирають сміття, «намотують» кілометри та насолоджуються свіжим повітрям.

Як взяти участь? Є дві можливості.

  1. Приєднатися до Strava Club: «ATHENA European University» – знайти застосунок Strava в App Store, Google Play Store або аналогічних сервісах та завантажити – і Ваша активність буде автоматично зарахована до загального результату ATHENATHON. Strava – це інтернет-сервіс для відстеження фізичних вправ, який поєднує в собі функції соціальної мережі.
  2. Відстежуйте свою активність за допомогою іншого застосунку й обов’язково діліться своєю пройденою дистанцією у Twitter, Facebook або Instagram з одним з офіційних хештегів заходу: #move4athena або #athenathon. Також додавайте скриншот вашого результату, відстеженого застосунком, як доказ. Якщо ви користуєтеся Twitter, будь ласка, додайте @athena_europe до свого допису, в Instagram@athena.europe та на Facebookathena.university!

Отож, закликаємо приєднатись до ATHENATНON та практикувати здорову активність! Stay STRONG!