Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» інформує про щорічну студентську конференцію Програми Балтійського університету 2021 (BUP) на тему «Стале виробництво продуктів харчування в умовах зміни клімату», яка відбудеться 3–4 травня 2021 року в режимі онлайн.
На конференції поєднують лекції запрошених експертів та інтерактивні семінари і дискусії. Студенти, які беруть участь, матимуть унікальну можливість отримати уявлення про виклики та шляхи розв’язання проблем сталого виробництва їжі на теплій планеті.
До участі у конференції запрошують студентів-бакалаврів та магістрів в університетах – учасниках BUP, до яких належить і Національний університет «Львівська політехніка».
Крайній термін подання заявок – 11 квітня 2020 року.
Оновлену програму та більш детальну інформацію можна знайти на вебсайті Програми Балтійського університету.