Центр міжнародної освіти інформує про студентську конференцію Програми Балтійського університету з проблем виробництва їжі

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Заставка конференції

Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» інформує про щорічну студентську конференцію Програми Балтійського університету 2021 (BUP) на тему «Стале виробництво продуктів харчування в умовах зміни клімату», яка відбудеться 3–4 травня 2021 року в режимі онлайн.

На конференції поєднують лекції запрошених експертів та інтерактивні семінари і дискусії. Студенти, які беруть участь, матимуть унікальну можливість отримати уявлення про виклики та шляхи розв’язання проблем сталого виробництва їжі на теплій планеті.

До участі у конференції запрошують студентів-бакалаврів та магістрів в університетах – учасниках BUP, до яких наледить і Національний університет «Львівська політехніка».

Крайній термін подання заявок – 11 квітня 2020 року.

Оновлену програму та більш детальну інформацію можна знайти на вебсайті Програми Балтійського університету.