Центр інноваційних освітніх технологій запрошує політехніків на навчання за програмою професійного розвитку викладача

Відділ навчання та розвитку персоналу Львівської політехніки
Лого ЦІОТ

Відділ навчання та розвитку персоналу Львівської політехніки інформує про можливість дистанційного підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Університету у 2022–2023 навчальному році на базі Центру інноваційних освітніх технологій Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти за професійною програмою «Професійний розвиток викладача закладу вищої освіти».

За результатами успішного навчання буде видано сертифікат Національного університету «Львівська політехніка» про підвищення кваліфікації, що відповідає вимогам Постанови Кабінету Міністрів України № 800 від 21.08.2019 р.

Навчання відбувається на дистанційній платформі Центру.

Навчання передбачає проведення вебінарів, виконання практичних завдань, надання відеоінструкцій, теоретичних та додаткових навчальних матеріалів відповідно до навчальних програм курсів. Доступ до навчальних матеріалів відкрито впродовж усього терміну навчання – 3 тижні.

Навчання платне:

  • 30-годинний курс підвищення кваліфікації – 600 гривень;
  • 8-годинний семінар / тренінг підвищення кваліфікації – 250 гривень.

Для зарахування на навчання потрібно виконати такі дії.

  1. Обрати курс.
  2. Заповнити форму реєстрації (за покликанням у таблиці).
  3. Заповнити й надіслати документи на зарахування та оплатити навчання (реквізити для оплати і шаблони документів буде надсилано на електронну адресу після реєстрації).

Ласкаво просимо на навчання!