Центр безоплатної правової допомоги ІППО долучився до інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми

Центр безоплатної правової допомоги Львівської політехніки
Фото із заходу

Консультанти Центру безоплатної правової допомоги Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки стали волонтерами кампанії «Тобою скористалися» й долучились до проведення інформаційної акції під час запуску трамвая, інформуючи пасажирів про небезпеку, що криється за гаслом «Тобою скористалися»!

Часто люди не можуть відразу розпізнати прояви експлуатації. Неофіційне працевлаштування, обіцянки захмарного збагачення, примус, шантаж, погрози, вилучення документів та особистих речей, обмеження пересування та насильство – все це прояви торгівлі людьми.

Інформаційна кампанія «Тобою скористалися» реалізовується у місцевому громадському транспорті десяти міст України, а також у потязі Інтерсіті. Відповідно брендовані транспортні засоби будуть курсувати на лініях від одного до шести місяців (залежно від міста й виду транспортного засобу).

Інформаційну кампанію впроваджує Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно із Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства юстиції Швеції.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу