Триває співпраця коледжів Львівської політехніки з Торгово-промисловою палатою землі Тюрингії

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Фото з візиту

Триває співпраця коледжів, які входять до структури Львівської політехніки, з Німецько-українським освітнім центром Університету і Торгово-промисловою палатою землі Тюрингії.

Зокрема, в межах візиту німецьких колег до Львівської політехніки підписано угоди про співпрацю між Фаховим коледжем інформаційних технологій, створеним шляхом реорганізації Фахового коледжу інфокомунікацій та Фахового коледжу телекомунікацій та комп’ютерних технологій, і Торгово-промисловою палатою землі Тюрингії.

Гості мали можливість ознайомитись із матеріально-технічною базою, навчальними лабораторіями та кабінетами навчального закладу. Керівник коледжу Василь Романчук окреслив основні завдання щодо подальшої співпраці в освітньому проєкті, наголосив, що саме для студентської молоді сьогодні відкриваються широкі можливості в майбутньому.

Делегація Торгово-промислової палати Тюрингії відвідала також Львівський автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка». Сторони обговорили можливості та умови подальшої співпраці за дуальною формою навчання.

Фото з візиту Фото з візиту