До 1 лютого 2022 року приймають заявки на участь в онлайн-конкурсі студентських наукових робіт Black Sea Science 2022 від Одеської національної академії харчових технологій у співробітництві з закордонними закладами вищої освіти 8 країн (Болгарія, Казахстан, Китай, Молдова, Швейцарія, Ізраїль, Грузія та Польща).
Мета конкурсу – розширення міжнародних зв’язків, активізація наукової роботи студентів, залучення їх до участі у наукових програмах, проєктній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.
Конкурс проходить за напрямами:
- харчова наука та технології;
- економіка та управління;
- інформаційні технології, автоматизація та робототехніка;
- енергетика та енергоефективність;
- екологія та охорона навколишнього середовища.
Автори кращих наукових робіт візьмуть участь у другому етапі – підсумковій онлайн-конференції. Переможців буде нагороджено сертифікатами І–ІІІ ступенів за кожним напрямом.
До участі запрошують осіб, які на завершення другого етапу є студентами ступеню «Бакалавр» або «Магістр» (ІІ етап починається після 15 березня 2022 року, дати будуть оголошені для кожного напряму окремо).
Більш докладну інформацію і посилання на реєстрацію розміщено на сторінці конкурсу Black Sea Science 2022.