Триває приймання заявок для здобуття стипендій за програмою Fulbright Foreign Language Teaching Assistant

Fulbright Ukraine
Заставка до матеріалу

Триває приймання заявок для участі в конкурсі на здобуття стипендій імені Фулбрайта на 2024–2025 академічний рік за програмою Fulbright Foreign Language Teaching Assistant – стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців.

У конкурсі можуть брати участь викладачі-початківці та молоді фахівці віком до 30 років, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладацьких студій, комунікацій, журналістики, американських студій, викладання англійської мови. Кандидати повинні мати диплом магістра або бакалавра на час призначення стипендії (липень 2024 року).

FLTA Program призначена для енергійних освітян-початківців, зрілих у судженнях, надійних, із належним рівнем професійності, спроможних успішно виконувати функції й викладача, й асистента, легко вживатися в студентську атмосферу з проживанням у гуртожитках включно, рівно ж як і гідно входити в коло викладачів та співробітників гостьової інституції.

Крайній термін подання документів – 30 червня 2023 року.

Докладніше – на сайті Програми імені Фулбрайта в Україні.