Триває проєкт «Казка на білих лапах», одним з ініціаторів якого є очільниця Ресурсного центру Львівської політехніки

За матеріалами сайту Львівської обласної державної адміністрації
Фото із заходу

Нещодавно у виставковому залі торгово-розважального центру «Форум» відбулося відкриття фотовиставки «Казка на білих лапах».

«Казка на білих лапах» – це інклюзивний мистецький проєкт, унікальне явище в історії української культури, яке об’єднало на одній сцені «Піккардійську терцію» і 12 незрячих дітей віком від 4 до 14 років з різних куточків України (Львів, Харків, Дніпро, Миколаїв, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль).

Частиною проєкту стала фотовиставка «Казка на білих лапах» львівського митця Ярослава Мончака, реалізована за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА. Створені відомим художником мистецькі картини доносять до відвідувачів увесь процес народження проєкту «Казка на білих лапах», найяскравіші миті партнерства «Піккардійців» і незрячих дітей, розкішні сценічні костюми маленьких солістів.

Авторами та ініціаторами «Казки на білих лапах» є артист «Піккардійської терції», лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Ярослав Нудик (автор усіх різдвяних пісень концертної програми) і громадський діяч, керівник Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка» Оксана Потимко.