Триває Х Літня школа україністики «Крок до України»: поїздки на Яворівщину та в замки Львівщини

МІОК Львівської політехніки
Літня школа україністики «Крок до України»

Поки учасники розширеного курсу Х Літньої школи україністики «Крок до України» виконують індивідуальні проекти саме час згадати про навчальні поїздки, які здійснили в рамках школи за межі Львова. 8 липня 2017 року вже вдруге учасники відвідали  Яворівщину, де разом із Товариством краєзнавців Яворівщини Гостинець, знайомилися з багатою матеріальною і духовною культурою цього краю і його унікальними культурними надбаннями.

В рамках поїздки в селі Старичі учасники оглянули музейну експозицію, самостійно виготовляли і розмальовували яворівські іграшки, спробували славнозвісного яворівського пирога. Завершилася програма екскурсією у нещодавно створеному музеї в місті Новояворівську. 

15 липня 2017 року учасники Літньої школи вирушили одним з найпопулярніших туристичних маршрутів Львівщини і відвідали замки у Свіржі, Золочеві, Підгірцях та Олеську, про які вже мали змогу довідатися на заняттях.

Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України»