Тренінг-тімбілдінг «Знайомство» для студентів кафедри менеджменту персоналу та адміністрування

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото із тренінгу

У межах міжнародного HR-дня доценти кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Роксолана Винничук та Ярослав Панас провели для студентів третього і четвертого курсів тренінг-тімбілдінг. Першочерговою метою цього заходу було познайомити між собою студентів кафедри з різних груп.

– Ми прагнемо створити міцну спільноту студентів та випускників кафедри. Адже соціальний капітал – це найважливіший ресурс, поряд із знаннями, який студенти отримують в університеті. Наші випускники працюють у різних сферах бізнесу, займають різні посади, мають різний досвід. Але ми дуже хочемо, щоб наша кафедра була для них таким об’єднувальним елементом. Тому ми намагаємося проводити різноманітні заходи, куди залучаємо і студентів, і випускників, – розповіла Роксолана Винничук.

Студенти з ентузіазмом оцінили такий формат командоутворення:

– Дуже цікавий спосіб знайомства( кидання паперу з ім’ям) , одразу можна знайти однодумців, дізнатися хто чим цікавиться, нам дуже сподобалося і це можна було помітити по нашому азарту в цій грі, – зауважила студентка четвертого курсу Божена Волинець.

– В ході знайомства я мала можливість пізнати індивідуальність колег, відкрити щось нове у собі. Також я щиро посміялася і в гарному настрої пішла додому, – додає студентка третього курсу Соломія Федик.

На кафедрі планують і надалі проводити різноманітні заходи з командотворення, щоб студенти були не лише академічними групами, а й справжніми командами.

Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу