Тренінг «Навички менталізації в наративах посттравматичного зростання»

Кафедра теоретичної та практичної психології Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

9 квітня 2024 року в аудиторії 709 навчального корпусу № 36 Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться тренінг «Навички менталізації в наративах посттравматичного зростання».

Захід відбудеться з метою просвітницької діяльності в галузі охорони ментального здоров’я, психопрофілактики та впровадження новітніх психокорекційних програм ефективного подолання травматичного досвіду, зумовленого зокрема подіями, що пов’язані з війною.

Навички менталізації дають змогу людям розвивати здатність розуміти свої власні та чужі думки, почуття й мотиви, наміри і бажання. Розповідь про власний досвід та сприйняття свого й іншого наративу в контексті спільної роботи в групі може допомогти людям з посттравматичним стресом відчувати підтримку та розуміння з боку інших учасників тренінгу, задовільнити потребу у соціальному віддзеркаленні. Участь у тренінгу дасть можливість учасникам проаналізувати свої власні думки, переконання й переживання, що може сприяти розвитку рефлексивності та сприяти пошуку нових способів реагування і сприйняття стресових ситуацій.

Початок заходу об 11:40.