«Технічна експлуатації автомобілів»: книжкова новинка для студентів спеціальності «Автомобільний транспорт»

Кафедра автомобільного транспорту Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

Якісна підготовка випускників автомобільних спеціальностей неможлива без наявності базових знань із технічної експлуатації транспортних засобів.

У травні 2023 року вийшов з друку лабораторний практикум з навчальної дисципліни «Технічна експлуатації автомобілів», призначений для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Автомобільний транспорт». Автори – викладачі кафедри автомобільного транспорту Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки професор Богдан Кіндрацький, доценти Ігор Дмитрів та Роман Пельо.

Інженер з автомобільного транспорту повинен оволодіти знаннями з наукових основ технічного сервісу машин, технічного обслуговування та поточного ремонту транспортних засобів. Все це необхідно для комплексного розв’язання професійних завдань – використання сучасних технологій і технічних засобів технічного обслуговування й діагностування з метою забезпечення високої готовності автомобілів та проведення технічного контролю, вимірювання і керування технічним станом машин.

Матеріал, який міститься в лабораторному практикумі, викладений у доступній формі, наведено приклади з достатньою кількістю ілюстрацій, що уможливлює їхнє використання під час виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів».

Всебічне оновлення навчально-методичного забезпечення, впровадження у навчальний процес останніх досягнень науково-технічного прогресу в автомобільний галузі є пріоритетним завданням кафедри автомобільного транспорту.

Якісно підготовлений випускник, конкурентний на ринку праці, – найкраща реклама освітньої програми!