Стартапи команд Tech StartUp School Львівської політехніки зацікавили Мартіна Горна — мера Фрайбурга

Наталія ПАВЛИШИН, Тижневик «Аудиторія»
Мартін Горн завітав у Tech StartUp School Львівської політехніки

Мер міста Фрайбурга (Німеччина) Мартін Горн на днях, відвідуючи Львів, завітав у Tech StartUp School Львівської політехніки. Він ознайомився із прототипами та стартапами команд, які працюють та навчаються у школі.

Для нас досвід Фрайбурга цікавий тим, що це місто активно запроваджує енергоефективні технології та озеленює територію. І є лідером «зелених технологій» у Німеччині, а, можливо, й у Європі. Це місто, яке активно впроваджує енергію сонця, енергію вітру, — каже директор Tech StartUp School Назарій Подольчак.

Мартін Горн також виступив із мотиваційною промовою для молодих підприємців, у якій відзначив можливості співпраці із Фрайбургом у сфері зелених технологій. Його зацікавили кілька стартапів. Тож зараз є можливість презентувати свої напрацювання для німецьких партнерів.

Мартін Горн завітав у Tech StartUp School Львівської політехніки Мартін Горн завітав у Tech StartUp School Львівської політехніки Мартін Горн завітав у Tech StartUp School Львівської політехніки Мартін Горн завітав у Tech StartUp School Львівської політехніки Мартін Горн завітав у Tech StartUp School Львівської політехніки