Tech StartUp School реалізує навчальну програму AgriFood Go To Business для представників агросфери

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фрагмент заставки програми

Стартап-команди, підприємців, фермерів та студентів, які працюють в агропродовольчій сфері Львівщини, запрошують на безкоштовні практичні заняття та менторські сесії у межах проєкту AgriFood Go To Business.

Це безоплатна серія тренінгів та менторських сесій від викладачів Національного університету «Львівська політехніка», яка включає такі заходи.

Startup Workshops

Дводенний інтенсивний тренінг, учасники якого ознайомляться з ключовими бізнес-методами й інструментами, що допоможуть їм просувати свої стартапи та ідеї, залучати партнерів та інвесторів. Учасники отримають знання з критичного мислення, дизайн-мислення, валідації ідеї, цільової аудиторії та стратегії блакитного океану, маркетингу, бізнес-моделі, ціннісної пропозиції, комунікації з клієнтом, створення команди, залучення інвестицій, презентації та пітчингу.

Учасники мають можливість обрати формат участі (офлайн/онлайн) і дату тренінгу із запропонованих. Початок навчання – 11 листопада 2023 року.

Реєстрація

Mentoring Sessions

Дві одногодинні менторські сесії на вибір у сферах: бізнес, маркетинг, експорт. Заходи відбуватимуться індивідуально з попередньо узгодженим днем та часовим слотом. Період проведення сесій – листопад і грудень 2023 року.

Реєстрація


Проєкт реалізує Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння EIT Food – найбільшої європейської ініціативи з підтримки інновацій у сфері харчових технологій.