Tech StartUp School Львівської політехніки пропонує унікальні програми та можливості для саморозвитку

Tech StartUp School Львівської політехніки
лого Tech StartUp School у схемі співпраці з партнерами

Настав час пошуку можливостей для саморозвитку. Безліч шкіл, курсів – і всі пропонують нові знання. Та як їх застосувати на практиці?

У Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» викладають найкращі бізнес-тренери та спеціалісти-практики у різноманітних сферах інноваційного розвитку, впровадження стартапів і краудфандингу.

Спеціально для Вас ми підготували унікальні програми.

  • Startup-прорив – не просто стартап-конкурс, а тривала співпраця стартаперів, інноваторів, підприємців, інвесторів та представників влади. За два попередніх роки ми навчали більше 50 команд, залучали понад 30 практикуючих бізнесменів та стартаперів, організовували ділові знайомства та працювали із більш ніж півсотней менторів, залучили більше 100 тисяч інвестицій для стартапів.
    Реєстрація
  • Creative Spark – програма для розвитку підприємницьких навичок та креативної економіки за світовими методиками, від навчання до власного стартапу. Реалізовується за підтримки Британської Ради.
    Реєстрація
  • CIG R&D Lab – освітньо-стипендіальна програма розробки та реалізації інноваційних технологічних стартап-проєктів, спрямована на підтримку технологічних проєктів студентів, аспірантів та молодих науковців Національного університету «Львівська політехніка».
    Реєстрація
  • «Норвегія – Україна. Професійна адаптація» – курс для учасників бойових дій та членів їхніх сімей. Спрямований на соціальну адаптацію учасників та підтримку у створенні власної справи.
    Реєстрація

Резиденти Tech StartUp School отримують можливості співпрацювати з креативною молоддю Львова, успішними стартаперами та провідними підприємцями.

Це, передусім, можливість не лише отримати основну базу знань молодого спеціаліста, а й створити свій інноваційний продукт. Саме він може стати стартом для власної справи.

Це – ще один привід приєднатись до нас!