Tech StartUp School Львівської політехніки оголошує набір дітей на курс «KinderMBA Start»

Tech StartUp School Львівської політехніки
оголошення: набір на курс «KinderMBA Start»

МВА-освіту вважають універсальною, оскільки вона дає не лише теоретичні знання, а й практичні навички управління бізнесом. Для правильного усвідомленого вибору напряму своєї діяльності варто знайомити дітей з реаліями економіки і бізнесу вже з дитинства.

Програма навчання на курсі «KinderMBA Start», крім вивчення питань управління фінансами, економіки і принципів її роботи, фінансового планування та інвестування, включає в себе багато прийомів і технік для розвитку нестандартного мислення. Крім того, вона вчить правильно розподіляти час, ефективно вирішувати конфліктні ситуації, виступати публічно і багато чому іншому. МВА-навчання дає дитині можливість побачити бізнес ізсередини через розбір кейсів успішних компаній.

Практичні екскурсії на підприємства на конкретних прикладах ознайомлять дітей з підходом менеджменту до підбору співробітників, побудовою бізнес-планів, маркетингом та іншими важливими аспектами бізнесу. Запрошені Guest Speakers – люди, які вже відбулися як успішні бізнесмени і керівники, – на власному прикладі пояснять, як приходить успіх, і надихнуть на звершення.

Курс триватиме 2,5 місяці, заняття – двічі на тиждень. Місце проведення – Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Колесси, 2). Навчання розпочнеться з 2 жовтня 2018 року.

Щоб записатися на курс, необхідно пройти реєстрацію, заповнивши форму.