Tech StartUp School Львівської політехніки налагоджує зв’язки з данськими партнерами

Tech StartUp School Львівської політехніки
Назар Подольчак, Олексій Другов та Віталій Рисін  відвідали Данський технічний університет і його лабораторію ScyLab

Представники стартап-школи Національного університету «Львівська політехніка», краудфандингової платформи StartEra й відкритої технологічної лабораторії Tech LabInno Назар Подольчак, Олексій Другов та Віталій Рисін під час візиту до партнерів у Копенгагені відвідали Данський технічний університет і його лабораторію ScyLab, де кращі студенти і стартапери мають змогу виготовляти прототипи технологічних інноваційних продуктів за технічними, харчовими, медичними напрямами. Студенти можуть безкоштовно користуватись усіма чималими технологічними можливостями лабораторії та закупати матеріали на 300 євро за кошти університету.

Попередньо домовлено про спільну участь у проєктах та можливості обміну стартап-командами, взаємодію через сучасну інформаційну платформу Asolution Hub, розроблену спільно з Державною інноваційною фінансово-кредитною установою України. Домовлено також про відкриття шоу-руму данських інноваційних продуктів на території Tech StartUp School Львівської політехніки та навзаєм української продукції в Данії.

Згодом представники стартап-школи Університету обговорили моделі створення наукових парків та бізнес-інкубаторів у Данії. А ще встигли побувати у Швеції та перейняти тамтешній досвід.

Tech StartUp School налагоджує зв’язки з данськими партнерами Tech StartUp School налагоджує зв’язки з данськими партнерами Tech StartUp School налагоджує зв’язки з данськими партнерами Tech StartUp School налагоджує зв’язки з данськими партнерами Tech StartUp School налагоджує зв’язки з данськими партнерами Tech StartUp School налагоджує зв’язки з данськими партнерами Tech StartUp School налагоджує зв’язки з данськими партнерами Tech StartUp School налагоджує зв’язки з данськими партнерами