Summer Cybersecurity Relax School 2024: підсумки та враження з літньої школи кафедри захисту інформації

Кафедра захисту інформації Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Літня школа кібербезпеки Summer Cybersecurity Relax School, яка відбулася 28–30 серпня, стала однією з найзначніших подій року для кафедри захисту інформації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки.

Упродовж трьох днів учасники занурювались у світ кібербезпеки, брали участь у насиченій навчальній програмі та насолоджувалися різноманітними розважальними заходами.

Навчальна частина (09:00–13:30)

Кожен день розпочинався з лекцій та воркшопів від провідних фахівців галузі. Студенти мали змогу послухати експертів від Hack your mom, UnderDefense, Iterasec, SoftServe, кіберполіції та інших організацій. Учасники активно ставили запитання, обговорювали актуальні теми та знайомилися з новітніми тенденціями у сфері кібербезпеки.

Релаксова частина (14:00–19:00)

Після навчання учасники мали можливість відпочити і взяти участь у розважальних заходах. Змагання з комп’ютерних ігор, турнір з покеру та унікальна КІБЕРМАФІЯ, яку вперше провели на кафедрі ЗІ, створили особливу атмосферу й залишили незабутні враження.

Дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення Summer Cybersecurity Relax School 2024! З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі та ще більше цікавих подій у майбутньому.

Афіша заходу Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи