«Сучасні експериментальні методи досліджень у хімії та технології полімерів»: книжкова новинка кафедри ХТПП

Кафедра хімічної технології переробки пластмас Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

Вийшов із друку навчальний посібник викладачів кафедри хімічної технології переробки пластмас Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Володимира Левицького і Тараса Гуменецького «Сучасні експериментальні методи досліджень у хімії та технології полімерів» Львів: Растр-7, 2022. –292 с., ISBN 978-617-8134-69-3, рекомендований Науково-методичною радою для студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

У посібнику розглянуто основні сучасні інструментальні методи дослідження структури та технологічних і експлуатаційних властивостей полімерних матеріалів. Докладно висвітлено теоретичні та практичні аспекти проведення досліджень. Звернено увагу на дослідження властивостей полімерів та виробів на їхній основі у взаємозв’язку зі структурою, хімічною природою і фізичними станами.

Посібник призначений для підготовки фахівців спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», зокрема спеціалізацій «Хімічні технології переробки полімерних і композиційних матеріалів» та «Хімічні технології високомолекулярних сполук». Також посібник буде корисним для студентів та аспірантів хіміко-технологічних вузів, які навчаються за спорідненими спеціальностями, і для інженерно-технічних працівників у галузі синтезу та переробки пластмас.