Стипендії Уряду КНР громадянам України для навчання у Китаї на 2017–2018 навчальний рік

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Оголошено прийом громадян України до вищих навчальних закладів Китайської Народної Республіки на рівнях бакалавра, магістра, аспіранта, стажера. Фактична кількість нових стипендій на 2017–2018 навчальний рік – 51.

Термін подання заявок – до 17 березня 2017 року.

Перелік необхідних документів:

  1. Заповнена анкета (оригінал).
  2. Заповнена аплікативна форма (китайською або англійською мовами), яку можна знайти на сайтах http://www.csc.edu.cn/studyinchina, http://www.csc.edu.cn/laihua та http://www.campuschina.org/. Увага! В анкеті має бути зазначений Agency number – 8041 (оригінал анкети і копія).
  3. Копії документів про освіту.
  4. Академічний транскріпт балів.
  5. Орієнтовний план навчання.
  6. Два рекомендаційні листи.
  7. Мотиваційній лист англійською або українською мовами.
  8. Фотокопія екзаменаційної медичної довідки для іноземців (Foreign Physical Examination Form) англійською мовою. Цю форму можна завантажити із сайтів http://www.csc.edu.cn/laihua та http://www.campuschina.org/.
  9. Апліканти, які мають листи про попередне зарахування від китайських університетів, мають додати їх до пакету документів.
  10. Апліканти, які мають сертифікат про знання китайської мови, HSK Certificate, мають додати його до пакету документів (дві копії).

МОН приймає заявки у електронному та паперовому форматі (необхідно надіслати документи в обох зазначених формах).

Усі документи мають бути скріплені у верхньому лівому куті (у паперовому форматі має бути 2 примірники: перший пакет документів – оригінал, другий – копія). Документи поверненню не підлягають. Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна, Міністерство освіти і науки України, Управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції.

В електронному форматі скановані PDF-документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН ukrainemon@gmail.com, зазначивши у темі листа «Стипендії на навчання в КНР 2017».