Створення, розвиток і маркетинг IT-продуктів: Мінцифра, МОН і Genesis запускають навчальний інтенсив для викладачів

За матеріалами сайту Міністерства цифрової трансформації України
Заставка до матеріалу

Стартує двотижневе безоплатне навчання для викладачів, які хочуть інтегрувати Всеукраїнські курси від ІТ-компанії Genesis в освітні програми своїх навчальних закладів.

Викладачі зможуть підвищити експертизу у сфері продуктового ІТ, а також дізнатися більше про структуру курсів та навчитися ефективно викладати їх для студентів.

Навчання відбудеться у такі терміни:

  • 10–21 липня – курс «Створення та розвиток IT-продуктів»;
  • 24 липня – 4 серпня – курс «Маркетинг IT-продуктів».

Викладачі, які успішно пройдуть навчання і складуть тести, отримають сертифікат із переліком набутих компетенцій. А також право інтегрувати курси у своєму закладі освіти й доступ до матеріалів для навчального процесу: конспектів, інфографік, презентацій і бізнес-моделей.

Зареєструватися на навчання

Нагадаємо, Всеукраїнські освітні курси – це інтерактивні гейміфіковані курси у форматі змішаного навчання для українських студентів будь-яких спеціальностей та факультетів. Минулого навчального року майже 600 викладачів зі 160 освітніх закладів пройшли навчання, щоб інтегрувати їх у свої програми.

Курси розроблено IT-компанією Genesis, Product IT Foundation for Education та студією онлайн-освіти EdEra спільно з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти і науки України.

Адаптована версія курсу «Створення та розвиток IT-продуктів» розміщена у вільному доступі на національній платформі цифрової грамотності Дія.Освіта.