Студенти-логісти в рамках проекту JMM Logistics SCM побували з екскурсією на ТзОВ «Росан Пак»

Кафедра МЛ Львівської політехніки
група студентів

Продовжуємо ознайомлювати цільові аудиторії з передовим світовим та європейським досвідом ведення бізнесу в рамках проекту «Логістика та управління ланцюгами поставок: поширення європейського досвіду» Jean Monnet Modules.

Минулого тижня студенти ІІІ курсу Національного університету «Львівська політехніка» спеціальності «Логістика» разом із координатором проекту доценткою Наталією Гайванович побували на екскурсії на спільному українсько-канадському підприємстві ТзОВ «Росан Пак».

ТзОВ «Росан Пак» є лідером галузі пакування на ринку України. Асортимент продукції налічує близько 500 найменувань, кількість постійних клієнтів – понад 300. Продукція компанії реалізовується як по всій території України (діє розгалужена мережа продажу, в т.ч., 6 регіональних складів та понад 10 дистриб’юторів у різних регіонах країни), так і у багатьох країнах Європи, а сировина для виробництва продукції постачається з різних країн (зокрема, Індії, Китаю, Польщі, Білорусі та ін.).

Дуже радіємо, що наші студенти:

  • дізналися про особливості процесу виготовлення та переробки/утилізації пластикової упаковки, про нові більш екологічні види пластику, який використовує компанія;
  • ознайомилися із процесами формування замовлення, відвантаження, транспортування та зберігання пластикової продукції;
  • наочно і предметно ознайомилися із організацією логістики у різних напрямках (постачання, транспортування, виробництва, складування, збуту) та управління ланцюгами поставок, де важливим чинником є налагодження стабільних і водночас гнучких партнерських відносин із постачальниками, перевізниками, клієнтами тощо.

Дякуємо за організацію і проведення цікавої, пізнавальної та змістовної екскурсії директору Департаменту продажу ТзОВ «Росан Пак» Юрію Карп’яку та начальнику Планово-виробничого відділу ТзОВ «Росан Пак» Володимиру Сцірі!

Студенти в рамках проекту Logistics SCM побували на ТзОВ «Росан Пак» Студенти в рамках проекту Logistics SCM побували на ТзОВ «Росан Пак»