Студенти Університету у складі баскетбольної команди «Львівська політехніка-КІВС» здобули перемогу в матчі Вищої ліги

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото із матчу

22–24 березня 2024 року на спортивній базі «Сокіл» у Пущі-Водиці відбулися матчі 13-го ігрового тижня регулярного чемпіонату чоловічої Вищої ліги з баскетболу.

Львівська баскетбольна команда «Львівська Політехніка-КІВС», яка захищає честь нашого університету на спортивних майданчиках, весь матч була попереду і впевнено перемогла баскетбольну команду «Push-ЦДУ» з Кропивницького з рахунком 91:48. Ця перемога стала п’ятою для нашої команди у поточному сезоні.

До складу команди входять представники Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки. Студент освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти Назар Путько, що займає позицію форварда, і в матчі проти команди з Кропивницького став найрезультативнішим гравцем серед двох команд, набравши 22 очки. Студент освітньо-професійної програми «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Ілля Мельничук з позиції захисника у цьому матчі також увійшов до числа найрезультативніших гравців, набравши 21 очко. Також у складі БК «Львівська політехніка-КІВС» грає студент Інституту хімії та хімічних технологій другого (магістерського) рівня вищої освіти Данило Ковальчук (позиція форварда), який у матчі проти «Push-ЦДУ» набрав 14 очок, що теж є одним із найкращих результатів.

Вітаємо хлопців із гарними результатами і бажаємо нових спортивних досягнень!

Фото із матчу Фото із матчу Фото із матчу Фото із матчу