Студенти Університету розробили мобільний застосунок для резервування столиків та замовлення їжі у ресторанах

За матеріалами порталу Zaxid.net
Герб Львівської політехніки

Студенти Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Микола Держило та Віктор Сорочак розробили мобільний застосунок «SmachnoNam» для резервування столиків та замовлення їжі у львівських ресторанах.

Програма працює на платформі Android, і розробники обіцяють, що вона завжди буде безкоштовною.

– Люди можуть замовити столик, навіть обрати страви, які хочуть замовити. У програмі ви знайдете меню і ціни, можна буде вказати, коли саме ви плануєте прийти. Окрім цього, у ресторанах, які мають доставку їжі, можна буде замовляти страви додому чи в офіс, – розповів один із розробників Віктор Сорочак.

Застосунок офіційно запрацює до кінця літа, завантажити його можна буде на офіційній сторінці програми. Через кілька місяців програму також запустять для IOS. Зараз третьокурсники Львівської політехніки ведуть переговори з місцевими ресторанами та кафе про співпрацю.

– Ми свідомо не вносимо у програму можливість замовлення алкогольних напоїв, бо користувачами можуть бути люди молодші 18 років, – пояснює розробник.

Робота над програмою тривала понад рік, раніше хлопці випустили мобільний застосунок для відтворення вигляду дерев’яної фортеці у Тустані.