Студенти Технологічного коледжу Львівської політехніки взяли участь у Всеукраїнській виставці «Стиль – 2015»

Технологічний коледж Львівської політехніки
на виставці

З 30 вересня до 2 жовтня 2015 року у Львівському палаці спорту «Україна» відбувалася XXII Всеукраїнська виставка «Стиль – 2015», у якій взяли участь представники Технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка».

У перукарських змаганнях «Галицький талант» І місце у номінації «Молодіжна вечірня чоловіча зачіска» посіла студентка групи ПММ-41 коледжу Юлія Коцюбайло. У номінації «Молодіжна вечірня жіноча зачіска» участь брала Юлія Шкудор – студентка група ПММ-32. Підготували студентів до конкурсу Л.Т. Капраль, А.Г. Вєщунова, В.Т. Войнаровська та Н.В. Скалоцька.

У конкурсі «Мистецтво пастижу» брали участь студенти Технологічного коледжу Ольга Гайванович, Олена Файдула (група 11-ПММ-31), Мар’яна Кічужинець, Тетяна Галів (група 11-ПММ-32), Марта Гульовата, Надія Марутяк, Вікторія Чайковська (група ПММ-41). «У виконаних роботах проявлено досконалий смак та майстерний підхід», – так було відзначено конкурсною комісією. Голова фестивалю, доцент кафедри перукарського мистецтва КНУКіМ Любов Герасимівна Букавин, високо оцінила роботу викладачів А.М. Бессонової та Т.Ю. Шиманської у підготовці студентів до конкурсу.

Під час «Стилю – 2015» проходив V Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів «Битва модельєрів – 2015» у рамках Форуму моди та краси «Fashion show» в клубі Picasso.

ІІІ місце у номінації «Модний образ» отримала колекція «Мужність і романтика», створена студентами відділення мистецтв спеціальності «Дизайн» Технологічного коледжу Оксаною Базарник, Христиною Туркевич та Вірою Михайлович під керівництвом викладачів спеціальних дисциплін О.М. Алфьорової, С.О. Зварич та Л.Є. Юркевич. На створення костюмів студентів надихнула форма воїнів Української повстанської армії. Колекція виконана в стилі мілітарі.

Учасники конкурсів були нагороджені дипломами, сертифікатами та подарунками.

Адміністрація коледжу вітає переможців, висловлює подяку учасникам конкурсів та викладачам за підготовку студентів до «Стилю – 2015».

Бажаємо творчої наснаги та подальших перемог!

на виставці на виставці