Студенти Технологічного коледжу Львівської політехніки отримали приз від Академії Cisco

Технологічний коледж Львівської політехніки
прилад

Якість освіти Технологічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» забезпечує завдяки орієнтуванню на сучасні напрями розвитку ІТ-індустрії. В галузі мережевих технологій для Інтернету заклад освіти співпрацює зі світовим лідером – компанією Cisco: у коледжі створено філію Мережевої академії Cisco.

Цьогоріч провідні виші України та компанія Cisco започаткували ініціативу Io TStep by Step 2020 для покрокового освоєння студентами і викладачами «Інтернету речей». Ініціатива полягає у проходженні студентами курсів із наростаючою складністю, підготовці викладачів дистанційно і на обладнанні, проведенні хакатонів.

На першому етапі студенти Технологічного коледжу під керівництвом викладачів-інструкторів проходили курс «Вступ до Інтернету речей» у Мережевій академії Cisco. За підсумками етапу коледж посів друге місце і виграв головний приз – навчальний конструктор Makeblock mBot v1.1.

І ось Технологічний коледж Університету одержав від компанії Cisco Сертифікат, а також сам приз – як символ сучасних тенденцій у розвитку ІТ-індустрії: інтернету речей, робототехніки, системного та інтернет-програмування, Big Data, адміністрування комп’ютерних мереж. Кожен студент, який успішно пройшов курс Introduction to IoT, теж отримав персональний сертифікат від компанії Cisco.

У світі на одну людину припадає 6 мережних пристроїв, під’єднаних до Інтернету. Спеціалістів бракує, тож ініціатива триває.