Студенти Технічного коледжу Львівської політехніки влітку матимуть змогу побувати на практиці в Німеччині

Німецько-Український освітній центр Львівської політехніки
студенти

Завдяки плідній співпраці з Торгово-промисловою палатою міста Ерфурта (Німеччина) студенти-електромеханіки третього курсу Технічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка», які вивчають німецьку мову на курсах при Німецько-Українському освітньому центрі Університету, в середині липня 2018 року відвідають федеральну землю Тюрингія у Німеччині, зокрема місто Ерфурт.

Захід відбудеться за підтримки Торгово-промислової палати Ерфурта, яка люб’язно погодилася надати фінансове забезпечення для проживання, харчування і культурної програми студентам Технічного коледжу. За ідею та організацію цього візиту Німецько-Український освітній центр висловлює, зокрема, велику подяку генеральному директорові ТПП Ерфурта панові професору Геральду Груссеру.

Для слухачів курсів Центру така поїздка – це передовсім нагода на власні очі пересвідчитися, як насправді виглядає і працює все те, про що вони дізналися на заняттях з німецької мови, а також здобути нові професійні навички, щоб і надалі охоче вивчати та вдосконалювати ці знання і мати ще більше мотивації для проходження стажування на німецьких підприємствах. Завдяки цій поїздці найуспішніші студенти вже зараз матимуть змогу подивитися на роботу німецьких підприємств, щоб зрозуміти, де і за яких умов проходитиме їхня майбутня практика.

Нагадаємо, що Німецько-Український освітній центр вже понад рік функціонує у складі Національного університету «Львівська політехніка». Його завданнями є сприяння отриманню німецького диплома і нових практичних знань, залучаючись досвідом підприємств-лідерів землі Тюрингія. Основною передумовою для того, аби стати кандидатом для проходження практики в Німеччині, є належний рівень володіння німецькою мовою. У липні до Німеччини поїдуть саме ті студенти, які вже успішно опановують мову на рівні А2 і планують стажуватися на провідних підприємствах цієї країни.