Студенти та випускники Львівської політехніки розповіли, що їм найбільше подобається в навчанні

Наталія Білан, студентка кафедри журналістики та засобів масової комунікації
Львівські політехніки

Найближчим часом розпочнеться вступна кампанія, напередодні якої студенти та випускники Львівської політехніки поділилися, що їм найбільше подобається в навчанні в університеті. Досвід теперішніх і колишніх студентів може стати у пригоді майбутнім вступникам і допомогти визначитись із закладом вищої освіти.

Денис Балаж, випускник Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки, сьогодні працює у сфері дизайну та веброзробки у фірмі, яку сам створив. Найбільше в навчанні колишньому студентові Львівської політехніки подобалася можливість користуватися ресурсами та джерелами інформації, які надає університет:

— Мені подобалося навчання у Львівській політехніці через свою велику кількість джерел інформації, доступ до платних курсів, програм, передплачені сервіси розробки. Також подобалися можливості саморозвитку, розуміння з боку викладачів. У мене склалося позитивне враження від навчання, здебільшого завдяки самим студентам Львівської політехніки. Ще варто зазначити, що культурні, освітні, розважальні, благодійні події були невіддільною складовою студентського життя.

Студентка спеціальності «психологія» Інституту права, психології та інноваційної освіти Ольга Федорчук поділилася, що їй найбільше до вподоби бачення процесу навчання в університеті:

— Найбільше мені подобаються в університеті система оцінювання і загалом бачення процесу навчання. Я рідко відчуваю тиск з боку викладачів: навпаки, є відчуття, що саме я відповідальна за своє навчання, а викладачі готові допомогти, якщо є потреба. Також мені дуже подобаються викладачі на моїй спеціальності. Це адекватні, цікаві люди, на яких хочеш взоруватись.

Студентка спеціальності «міжнародні відносини» Інституту гуманітарних та соціальних наук Анастасія Коротюкова розказала, що найбільше в навчальному процесі їй імпонує професіоналізм викладачів:

— У нас викладають молоді та професійні викладачі, які розуміють нас, студентів. З викладачами легко знайти спільну мову. На мою думку, саме такий підхід викладачів до роботи зі студентами є ключовим в університеті, адже він створює позитивне враження від навчання. Хоч би якою чудовою була програма навчання, усе ж комунікація викладача зі студентами відіграє головну роль.

Студентка спеціальності «журналістика» Інституту права, психології та інноваційної освіти Юлія Мацях зазначила, що їй найбільше подобається в навчанні те, як проводять пари викладачі:

— Найкраще в навчанні це бути студентом досвідчених викладачів, виконувати різноманітні інтерактивні завдання. Загалом мені подобається спеціальність, яку я обрала, тому навчатися доволі легко та дуже цікаво.

Студентка спеціальності «інформаційно-комунікаційні системи» Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Марія-Анна Дашавська розповіла, що задоволена навчанням, оскільки університет пропонує чимало можливостей для розвитку:

— На другому курсі я отримала можливість поїхати на навчання за кордон за програмою Erasmus+, що дало мені змогу поліпшити свої навички в обраній галузі, розвинути знання англійської та польської мов. Також я познайомилася з багатьма інтернаціональними студентами. Загалом навчання цілком влаштовує, адже є безліч шляхів і можливостей для розвитку та пошуку себе. Саме це мені найбільше й подобається.

Львівські політехніки Львівські політехніки Львівські політехніки Львівські політехніки Львівські політехніки Львівські політехніки Львівські політехніки Львівські політехніки