Студенти та викладачі кафедри АПІ Львівської політехніки прослухали лекцію польського архітектора Губерта Траммера

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з лекції

Губерт Траммер — урбаніст, член круглого столу Нового європейського Баугаузу, педагог, дослідник, архітектор, який долучився до формування ключових принципів New European Bauhaus — креативної міждисциплінарної ініціативи Європейської комісії, що об’єднує мистецтво, архітектуру, дизайн та науку для створення екологічно сталих і соціально інклюзивних просторів майбутнього. Свою лекцію у Львівській політехніці він присвятив переосмисленню європейських міст і громад, що передбачає естетику, функційність і сталість, зважаючи на кліматичні виклики.

До лекції долучилися студенти бакалаврату й магістратури.  Як наголосила доцентка кафедри Лариса Шулдан, те, що студенти почули на лекції, тісно перегукується із засадничими аспектами викладання профільних дисциплін.

 Як міжнародний експерт Губерт Траммер також проконсультував першокурсників магістратури з питань їхнього курсового проєкту «Реновація будівель» із розв’язанням завдання реновації житлової забудови 60–70 років», кураторами якого є викладачі кафедри — доценти Володимир Баб’як та Олександра Сільник, а також асистент Андрій Штендера.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції