Студенти програми «Інтернет речей» у Львівській політехніці захистили свої навчальні проєкти

ІТ Expert
Фото із захисту робіт

Підійшли до завершення в цьому навчальному році захисти проєктів на освітніх програмах, які підтримує Львівський ІТ Кластер. Наостанок вживу у Tech StartUp School Львівської політехніки відбулися пітчинги на програмі «Інтернет речей» в Університеті.

До складу журі увійшли, зокрема:

  • Зеновій Верес – Senior Solution Architect в SoftServe Ukraine, куратор програми «Інтернет речей», викладач у Львівській політехніці;
  • Назар Подольчак – CEO & founder Tech StartUp School, завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку;
  • Олександр Ремінний – ІТ-підприємець, автор подкасту «Стаптап Кухня», викладач на програмі «Інтернет речей» у Львівській політехніці.

Всього на розгляд журі було подано студентських 25 проєктів. Найбільше балів набрала команда Wombat, учасники якої розробили систему для невеликих робітничих компаній, що дає змогу в live-режимі відстежувати використання інструментів, які належать складу, й шукати потрібний робітникові інструмент легко і швидко за допомогою веб-застосунку та чат-бота.

Докладніше – на сторінці ІТ Expert у соцмережі Фейсбук.