Львівські політехніки виграли три смартфони від ПриватБанку завдяки мобільному студентському квитку

За матеріалами «Львівської газети»
три смартфони

Одразу трьом майбутнім випускникам Національного університету «Львівська політехніка» пощастило – вони перемогли в акції до Дня святого Валентина від ПриватБанку для студентів, які використовують студентський мобільний електронний квиток.

Заявлені призи акції – смартфони Samsung – були вручені переможцям Валентині Могарт, Олександру Горбунову і Тарасові Шмілику на студентському конгресі «Університет майбутнього». Молоді, талановиті та позитивні переможці схвально відгукуються про функціонал мобільного студентського квитка й готові рекомендувати його всім студентам України.

Тарас Шмілик: «З мобільним студквитком ми – не просто студенти найкращого університету Львівська політехніка, а ми – студенти з майбутнього. Голосуємо за інноваційні студентські рішення, бо паперові носії інформації – це просто таки нудно».

Олександр Горбунов: «Наприклад, я завдяки мобільному студентському квитку набагато швидше вирішую свої студентські питання та й фінансові також, адже маю доступ до всіх сервісів і послуг найпотужнішого банку України. Це круто, що у нас є мобільний студентський, і мої друзі з інших вищих навчальних закладів Львова навіть трохи заздрять і не розуміють, чому в них такого немає».

Валентина Могарт: «Для мене це дуже приємні і несподіванка, і збіг, що в акції до Дня святого Валентина саме я, Валентина, отримала приз. Я використовую мобільний електронний студентський із самого початку його впровадження, бо ціную свій час і люблю, коли цінують мій час».

Мобільний студентський квиток – це не лише відображення студквитка в смартфоні, а й можливість перевірити розклад занять, отримати повідомлення про його зміни, придбати пільговий квиток на потяг. Але це зовсім не остаточний функціонал, адже проект розвивається, і Львівська політехніка та ПриватБанк уже незабаром доповнять його новими цікавими опціями для студентів.

Валентині Могарт, Олександру Горбунову і Тарасові Шмілику